Bike Park Kbely bude v úterý 8. května dějištěm už čtvrtého závodu TOMKET Pražského MTB poháru 2018. Závod bude pro kategorie žákyň I. a II., žáků I. a II., kadetek, kadetů, juniorek a juniorů zároveň vypsán jako OPEN Mistrovství Prahy horských kol 2018. Všichni závodníci uvedených kategorií tak budou bojovat, mimo cenné body do celkového pořadí seriálu, také o prestižní titul a poháry určené Mistrům Prahy pro rok 2018.

Areál Kbely, kde se závody TOMKET Pražského poháru pravidelně pořádají už několik let, doznal v průběhu zimních měsíců celé řady změn a byl předělán na sportovní volnočasový areál s množstvím cyklistických trailů, singlů a cyklostezek. Nové prvky budou samozřejmě začleněny do trati závodu, která tak získá ještě větší atraktivitu. Pořadatelský tým Kbely Cycling Teamu vedený Miroslavem Svobodou upozorňuje závodníky, že trénink na vyznačené trati bude možný v pondělí od 17 hodin.

Využijte i vy krásné jarní počasí, které v tomto roce provází pražské cyklistické závody a přijďte povzbudit závodníky všech výkonnostních a věkových kategorií do Kbel. Nebo ještě lépe, přijďte závodit!

Více informací naleznete na www.prahamtb.cz  a www.skcpraha.cz

FOTO:  Barbora Klap