Již jsme si v posledních letech zvykli, že s koncem roku přichází i oblíbená akce Týden sportu zdarma, kterou pro Pražany pořádá hlavní město Praha.

 Od pondělí 25. do neděle 31. prosince bude v Praze, stejně jako každý rok, probíhat Týden sportu zdarma. Namísto sezení doma si tak můžete naplánovat sportem nabitý týden. V rámci již patnáctého ročníku této akce se vám představí rozmanitá nabídka sportovních aktivit od pražských sportovních klubů a sportovišť. Nabídku, která se bude v průběhu celého měsíce postupně rozrůstat, můžete sledovat na webových stránkách https://prahasportovni.cz/tyden-sportu/.

Závěr roku tak bude opět ve sportovním duchu. Ať už se rozhodnete pro svůj oblíbený sport, nebo budete chtít vyzkoušet pro vás novou, netradiční a méně obvyklou sportovní disciplínu, určitě si užijete mnoho zábavy. Ke klidu a pohodě Vánočních svátků tak přidejte i dobrý pocit z aktivního pohybu.

Týden sportu zdarma je akce, která se koná ve spolupráci se zúčastněnými provozovateli sportovních zařízení působících na území hlavního města Prahy, kteří ve zmíněném týdnu nabídnou Pražanům volné vstupy. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách.

Není pochyb o tom, že Praha je sportovním městem. Důkazem toho jsou i návštěvnosti minulých let, kdy si na zúčastněná sportoviště v rámci Týdne sportu zdarma přišly zasportovat tisíce lidí. Nenechte si ujít příležitost a zúčastněte se letošního ročníku. Nezapomeňte však udělat si včas svou rezervaci!