Oblíbená série otevřených turnajů pro mládež – Tatran Cups 2018 již klepe na dveře nastávajících májových víkendů. Jubilejní 15.ročník Tatran Cups přivede do Prahy na 41 družstev z 10 krajů ČR složených z dětí a mládeže ve věku 6-16 let.

Celá série turnajů Tatran Cups se letos odehraje v prodloužených víkendech 11.-13.5. 2018 (chlapci a dívky 13-16 let) a 25.-27.5. 2018 (chlapci a dívky 6-12 let) na dvou víceúčelových sportovních halách Tatran Střešovice (Sibeliova 368, Praha 6) a Unihoc Arena v Dejvicích (Na Kotlářce 1, Praha 6).

Pořadatel akce, Florbalový oddíl Tatran Střešovice, bude mít v poli účastníků hned sedminásobné zastoupení. A stejně jako každý rok i letos chce umožnit zájemcům z řad široké veřejnosti zapojit se do jeho otevřených družstev a umožnit jim seznámit se s novými lidmi a poznat nové, morální i sportovní hodnoty.

  

Foto: www.tatranflorbal.cz

Pro návštěvníky bude připravena půjčovna hokejek a florbalových míčků. Nad rámec turnaje bude možnost si vyzkoušet pod vedením zkušených trenérů florbalového oddílu Tatran Střešovice různé varianty florbalových cvičení, slalomové a obratnostní dráhy. V rámci celé série turnajů proběhnou diskuzní fóra na téma sport a zdravý životní styl, přístup rodič-dítě ve sportu a další.

Přípravy na akci zhodnotil generální sekretář Tatranu Střešovice, Jiří Šatoplet: „Bez finanční podpory MHMP by akce nemohla proběhnout v požadovaném rozsahu a kvalitě, což by významně ovlivnilo její celkový rámec, a to včetně výrazné účasti mimopražských družstev. Mladí sportovci z celé republiky tak mohou během třídenního zápolení poznat nejen krásy týmového sportu, jakým florbal bezesporu je, ale také zažít na vlastní kůži historii a současnost Prahy, což dává celé akci punc výjimečné akce.“ 

Chcete strávit květnové víkendy florbalem? Série otevřených turnajů pro mládež, Tatran Cups 2018 sledujte ZDE