V Praze proběhne opět Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu. V sobotu 12. května proběhne již 17. ročník Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu. Nejlepší cheerleaders z celé ČR, často označované jako „roztleskávačky“, potěší obecenstvo na pražské Letné. Akce se bude konat v hale Královka, kam přijede 1 500 sportovců z 27 českých klubů.

Soutěžit se bude v akrobatických choreografiích plných atraktivních výhozů a vzdušných prvků. Nebudou však chybět ani taneční sestavy s barevnými pom-pomy. Těšit se můžete i na exhibiční vystoupení českého národního týmu, který koncem dubna reprezentoval ČR na Mistrovství světa na Floridě, kde obsadil krásné 8. místo.

Mistrovství ČR je zároveň kvalifikační soutěží na ME 2018. „Na loňském evropském šampionátu, který se konal v Praze, Češi vybojovali hned dva zlaté poháry v hlavních kategoriích. Dá se očekávat, že nadcházející Mistrovství ČR bude plné choreografických zážitků a skvělou podívanou pro diváky.“ zve na akci Martina Marešová, prezidentka České asociace cheerleaders. Vstupenky jsou v prodeji sítě Ticketportal. Více informací o akci naleznete na www.cach.cz.

Foto: www.cach.cz