ČEZ RunTour – to není jen běh na 3, 5 nebo 10 km, ale i skvělý sportovní den pro celou rodinu. A právě tento unikátní běžecký seriál se již brzy přesune z vítkovických železáren v Ostravě do pražského parku Ladronka. V pořadí čtvrtá zastávka se uskuteční v sobotu 17. července, a to na tradičním místě. Na Ladronce. Program bude nabitý po celý den. Hned ráno odstartují dětské Rákosníčkovy běhy na 500 a 1 000 metrů. Potom přijde na řadu velmi oblíbený rodinný běh na 3 km. A odpoledne vyběhnou nadšení i zkušení běžci na 5 a 10 km. Na každého běžce čeká v cíli unikátní medaile a pro ty nejrychlejší skvělé ceny.

Na běžce čeká rychlá a rovinatá trasa skrze krásný park Ladronka, který vybízí k osobním rekordům. Na trati si navíc mohou poměřit své síly s modelkou Nikol Švantnerovou nebo s paralympionikem Jiřím Ježkem.

O každého běžce je na ČEZ RunTour špičkově postaráno. V rámci startovného nechybí mnoho úžasných výhod jsou třeba fotografie z trati a cíle zdarma do pár hodin po závodě, unikátní medaile, skvělý doprovodný program a chutné občerstvení od hlavního partnera LIDL. Navíc každý z běžců pomáhá – z každého startovného odchází padesátikoruna na charitativní účely.

Pokud ještě nemáte své místo na startu, neváhejte a registrujte se na webu www.run-tour.cz, pár míst ještě zbývá. Aktuální informace najdete také na Facebooku a Instagramu. Přijďte si s námi užít nádherný rodinný den plný sportu, zábavy a zjistit, že s ČEZ RunTour je radost běžet!

Milí běžci, za pár dní nás čeká závod ČEZ RunTour Praha 2021 a my máme radost, že už bude téměř v klasickém režimu, bez…

Zveřejnil(a) RunTour dne Středa 7. července 2021

Foto: archiv pořadatele