Letošní ročník legendárního závodu na Vltavě, který se uskuteční o víkendu 18. a 19. září, přinese jednu zásadní novinku. Poprvé plánovaně na společné lodi neuvidíme mužskou posádku Dukly a ženskou posádku resortního sportovního centra Slávie. Jednoznačně tím hlavní závod nabyde na dramatičnosti, protože dopředu nebude žádný jasný favorit. O to zajímavější bude samotné nedělní finále!

Nezapomeňte, že už v pátek 17. září si můžete vychutnat závod univerzitních posádek. Těšte se na jedinečnou atmosféru nejtradičnějšího veslařského závodu, která propojuje historii a současnou špičku českého veslování. Po celý víkend bude na náplavce připravený také bohatý doprovodný program se vstupem zdarma.

Na nábřeží nebudou chybět ani známé osobnosti jako například šéfkuchař a ambasador značky Lexus ČR a Slovensko, Zdeněk Pohlreich, tvář nového titulárního partnera pojišťovny UNIQA skifař Ondřej Synek nebo olympijská vítězka Mirka Topinková Knapková. Těšte se na víkend plný zážitků, vody, fandění a skvělé atmosféry, která nebude u Vltavy pod Vyšehradem chybět.

Aktuality můžete sledovat na webuFacebooku či Instagramu UNIQA Primátorek!

 

Primátorky 21