Hlavní město Praha připravuje i pro další zimní sezonu veřejností velmi oblíbené kluziště na Letné. Ve čtvrtek 1. prosince bude zahájen již sedmý ročník. Bruslit zdarma bude možné denně od 9:00 do 21:00, a to až do 28. února 2023.

Na Letenské plání bude připraveno hlavní kluziště o rozměrech 40 x 20 m, v jeho těsné blízkosti pak organizátor opět přichystá i druhé, menší kluziště o rozměrech 20 x 10 m, na kterém se budou moci učit bruslit ti nejmenší.

Areál kluziště bude vybaven pochozím gumovým kobercem. Pokud si tedy návštěvníci budou chtít chvilku odpočinout, posedět u pití nebo drobného občerstvení, a poté znovu naskočit na led, nebudou si muset neustále přezouvat brusle.

V rámci areálu bude pro návštěvníky opět připraven i vyhřívaný velkokapacitní stan, který bude určen k převléknutí, nebo k odpočinku. Při kluzišti bude otevřené i bistro, kde si návštěvníci areálu budou moci zakoupit drobné občerstvení. Samozřejmostí i pro letošní sezonu bude půjčovna bruslí včetně brousírny, a vyhřívané toalety.

Věříme, že i letos se kluziště na Letné opět stane nejnavštěvovanějším pražským kluzištěm. I přes to, pro vstup na něj nebude nutné dělat si rezervaci předem.

Aktuální zaplnění ledové plochy bude možné sledovat prostřednictvím online kamery. Toto i další důležité informace najdete zde na webu nebo na našem facebookovém profilu.

Těšíme se na Vaši návštěvu!